Veli ÖZÇOBAN - Okul Müdürü

İlçemiz Ahmetli Mahallesinde 1981 yılında doğan Veli ÖZÇOBAN İlkokulu Ahmetli İlkokulunda tamamladı. Ortaokulu Torbalı Lisesi orta kısmında tamamladıktan sonra Torbalı Lisesinden 1998 yılında mezun oldu. Aynı yıl Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazandı. Veli ÖZÇOBAN üniversiteden 2002 yılında mezun olduktan sonra 19 Eylül 2002 tarihinde  Erzurum ili Çat ilçesi Ağaköy köyü Şehit Osman Gülmez İlköğretim Okuluna sınıf öğretmeni olarak atandı. 2007 yılında İlçemiz Yeniköy İlköğretim okulunda sınıf öğretmenliği görevine devam eden Veli ÖZÇOBAN 2015 yılında müdür yardımcılığına başlamış olup 2018 Ağustos ayından bu yana okulumuz Okul Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

(232) 856 0588 Eposta