STEM APPLICATIONS WITH PUPPET E TWİNNİNG PROJESİ

STEM APPLICATIONS WITH PUPPET E TWİNNİNG PROJESİ  ÇALIŞMALARI

05.05.2022 327

Okulumuz öğretmenlerinden SEHER ARSLAN VE NEZİHA ÖZÇOBAN'ın ortaklığını yaptığı STEM APPLICATIONS WITH PUPPET isimli projede 10 türk ve yabancı ortaklarında bulunduğu proje ile her ay farklı etkinliklere yer verildi Eğitim sisteminde yaratıcı, yenilikçi, analitik ve eleştirel düşünceye sahip, problem çözme becerisi yüksek bireyler yetiştirmek için okullarımızın, öğretmenlerimizin ve öğretim yöntemlerinin kalitesini artıran her çalışma büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle kukla  uygulamaları projemiz ile eğitim sisteminin okul öncesi çağındaki çocuklarımızın bilgi ve becerilerini geliştirmeye çalışırken, öğrencilerimizin ilgisini çekmek ve özgüvenlerini artırmak için kuklalar kullanılacaktır. Özellikle uygulamalarımız sırasında çocukların kendilerini daha kolay ifade etmelerini sağlamak ve özgün fikirler üretmelerine yardımcı olmak için kuklalar kullanılacaktır. Dünyada ülkeleri öne çıkaran alanlar olarak gösterilen bilim, teknoloji ve mühendislik alanlarında çocuklarımızı geleceğe hazırlayabileceğimiz ve onlara birden fazla beceri kazandırabileceğimiz bir projedir.